Panda píše:
Zápach z úst člověk u sebe moc necítí, vnímají ho hlavně ostatní (a často ani neřeknou, že po vstupu do místnosti to tam hodně zapáchá).
Půst byl nejspíš snadný kvůli tomu, že když je tělo silně zatoxikované, tak si zajistí detoxikaci tím že půstování je snadné, přímo to člověka k tomu vybízí. Jeden delší půst toho až tak moc nevyřeší a je větší riziko, že se tělo tím dostane do nerovnováhy a objeví se problém jako např. s těmi křečmi. Lepší by bylo dělat opakovaně krátké půsty, tím bude detoxikace mírnější, a když bude půst příliš snadný tak je prodlužovat nebo dělat častěji. Možnosti jsou např. střídat po týdnu 3 dny nejíst/4 dny jíst, nebo po dnech 1 den nejíst/1 den jíst. Ale může pomoct i režim kdy se jídlo redukuje třeba na 3 hodiny denně (tj. 1 nebo 2 jídla denně) a zbylých 21 hodin nejíst - v tom čase také tělo dělá detoxikaci, i když nemusí být tak hluboká jako u delšího půstu.
Ono tam je totiž problém přímo u té neurosvalové nemoci která přímo souvisí se svalovými spazmy kdy člověk má běžně 3 až 5000 křečí denně jinak předtím jsem jedl Myslím si normálně nepřežíral jsem se Já jsem si jako moc nepřežíral